Wijkraad feliciteert 50-jarige Boemerang

De Wijkraad van Katwijk a/d Rijn heeft een bedrag van 1600 euro geschonken aan de Boemerang. Aanleiding hiervoor is het 50-jarig bestaan van de organisatie in de Huetingstraat. Deze blijk van waardering komt ook voort uit de jarenlange inzet om toegankelijke activiteiten laagdrempelig aan te bieden. Mede door deze bijdrage kan het jubileum jaar toch nog feestelijk worden gevierd.

In verband met de Corona maatregelen kunnen er helaas op dit moment nog weinig activiteiten worden georganiseerd. Nadat deze maatregelen worden opgeheven, willen de vrijwilligers zich weer inzetten voor de bezoekers en buurtbewoners. Met het geschonken bedrag wordt het mogelijk om de nodige live muziek te programmeren. Uiteraard is dat altijd een goede reden om elkaar weer te ontmoeten en bij te praten.

Natuurlijk zijn deze activiteiten straks weer vrij toegankelijk voor publiek en belangstellenden. Heeft u zelf een goed idee voor de wijk? Neem dan contact op met de Wijkraad via www.wijkradenkatwijk.nl , of maak gebruik van het Innovatiefonds Maatschappelijke Agenda te vinden op www.detoekomstvankatwijk.nl

Deel dit bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *