Aphrodisiac live

5 april @ 20:30 – 01:00

Wat goed is, komt snel. In de schoolbanken van het Pieter Groen College in Katwijk droomden Nienke, Duco, Thomas en Django van volle zalen die uit hun dak gaan van hun muziek. Terwijl de wereld in lockdown zat, richtten zij een nieuwe band op: Aphrodisiac. Opvallen deden ze meteen. Hun lockdownsessies werden opgepikt door RTV Katwijk en hun eerste online optredens trokken opmerkelijk veel kijkers. Maar er gaat natuurlijk niets boven optreden in het echt. Op schoolfeesten deden ze de eerste podiumervaring op. Veel indruk maakte Aphrodisiac vorig jaar tijdens het Noordzee Festival. Ze werden meteen teruggevraagd. De komende maanden is de band ook geboekt voor het Jumpin’ Picknick Festival en Oranjerock. Daarnaast doen ze de nodige optredens in clubs, cafés en strandpaviljoenen.

Het repertoire van Aphrodisiac is een bonte verzameling van oud en nieuw. Bijzondere covers, variërend van Crossroads van Robert Johnson tot Gold On The Ceiling van The Black Keys en van Hot ‘n’ Cold van Katy Perry tot Fly On Me van Silk Sonic. Inderdaad, de vier 18/19-jarigen kennen hun klassiekers! Aphrodisiac doet liedjes die andere bands niet doen en zetten ze naar hun eigen hand. Dat maakt ze bijzonder.

Hun eigen nummers als Train To Rotterdam en Kafkaesque hebben inmiddels ook heel wat oortjes bewonderend laten klapperen. De wetenschap dat zangeres/toetseniste Nienke Schuitemaker inmiddels is toegelaten tot het Conservatorium Haarlem belooft natuurlijk nog veel veel moois voor de toekomst. Dit is talent met een hoofdletter T. Nieuwsgierig geworden? Kom snel kijken naar Aphrodisiac.

Deel dit bericht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *